Η εταιρεία bacfresh

Η εταιρεία «bacfresh» ιδρύθηκε το 2012 και έχει έδρα την περιοχή Φαρρών στο νομό Αχαΐας.
Με μεράκι, προσωπική εργασία και επαγγελματισμό ξεκινήσαμε την καλλιέργεια ροδιάς σε αγροτική περιοχή συνολικής έκτασης 130 στρεμμάτων.

Με στόχο την ποιοτική καλλιέργεια δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις άρτια οργανωμένες, βασισμένες σε προηγμένες μεθόδους τεχνολογίας και σύγχρονες καινοτομίες, πλήρως εγκεκριμένες. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η δημιουργία μίας πρότυπης δυναμικής καλλιέργειας.

Το εγχείρημά μας ξεκίνησε, από την αγάπη μας για το καλό και ποιοτικό ρόδι και συνεχίζεται, με το ενδιαφέρον μας στραμένο στις πρωτογενείς καλλιέργειες με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πλέον απαιτητικού καταναλωτή.

φιλοσοφία

Στην «bacfresh» αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι, προκειμένου να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των καταναλωτών, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, καινοτόμοι, ηθικά σωστοί και με σεβασμό στο περιβάλλον, εξασφαλίζοντάς τους ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

ευκαιρίες συνεργασίας

Επιθυμούμε τη συνεργασία με παραγωγούς ροδιού με σκοπό την άμεση και ικανοποιητική διάθεση του προϊόντος.
Η έμπειρη ομάδα γεωπόνων μας έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει κάθε παραγωγό μέσω της τεχνογνωσίας της και της αποκλειστικής επίβλεψης των φυτών σε όλα τα στάδια ανάπτυξής του (καλλιέργεια, λίπανση, φυτοπροστασία, κλάδεμα, αραίωμα).
Η εταιρία μας διαθέτει φυτά ροδιάς μονοετή και διετή έτοιμα προς φύτευση στο χωράφι.