Φυσικός Χυμός "Ρόδι Φαρρών"

Ο Φυσικός Χυμός «Ρόδι Φαρρών» διακρίνεται για την ξεχωριστή του ποιότητα καθώς στίβεται άμεσα κατά την διάρκεια συγκομιδής του φρούτου ενώ η διαλογή και ο τεμαχισμός των φρούτων πραγματοποιείται εξολοκλήρου με το χέρι.

Η απολύμανση και ο καθαρισμός των φρούτων είναι σχολαστικός και ιδιαίτερα απαιτητικός από άποψη επιλογής του κατάλληλου προς χυμοποίηση φρούτου.

Η διαδικασία φιλτραρίσματος του χυμού, για πιο ραφιναρισμένη υφή, γίνεται με την βοήθεια ανοξείδωτων φίλτρων πολύ μικρού διαμετρήματος.

Μετά την εμφιάλωση και σε χρόνο όχι μεγαλύτερο των 10 λεπτών ο χυμός αποθηκεύεται στην κατάψυξη στους -32 °C ώστε να επιτευχθεί η καθολική του διατήρηση δίχως να επηρεαστεί η γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην άψογη γεύση και σημαντική θρεπτική αξία του χυμού παίζει το γεγονός ότι δεν υπόκειται ούτε στην διαδικασία παστερίωσης επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγή ενός πραγματικά σπιτικού χυμού.

Η διατροφική αξία του Φυσικού Χυμού «Ρόδι Φαρρών» φαίνεται στον παρακάτω πίνακα χημικών αναλύσεων.

Ο Χυμός Ροδιού και τα οφέλη

Πίνοντας χυμό από ρόδι τα οφέλη για την υγεία και το δέρμα σας είναι πάρα πολλά.
Πόσιμο, επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη αφομοίωση όλων των θρεπτικών συστατικών του, μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα.

Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα ρόδια περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό αντιοξειδωτικών.
Περιέχει περίπου 3 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι και το πορτοκάλι.

Η διατροφική αξία του ροδιού είναι μεγάλη καθώς αποτελεί σημαντική πηγή από αντιοξειδωτικές ουσίες, ωμέγα 5 και πολυακόρεστο λιπαρό οξύ το οποίο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την αναγέννηση των κυττάρων και τον πολλαπλασιασμό τους.

Ο χυμός του φρούτου είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, C και Ε καθώς και μετάλλων όπως ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, σίδηρο, φυλλικό οξύ.

Το Ρόδι έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς στη μέση και την Άπω Ανατολή  για πολλές χιλιάδες χρόνια.
Είχε χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό για να θεραπεύσει ασθένειες όπως τα έλκη και η διάρροια. Είναι γνωστό για τη μείωση της αθηροσκλήρωσης, η οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες της καρδιακής νόσου.

Πίνοντας Χυμό Ροδιού:

Μειώνουμε τον κίνδυνο της απόφραξης των αρτηριών που μπορεί να προκαλέσει τον περιορισμό της ροής του αίματος προς την καρδιά και τον εγκέφαλο.

Διατηρούμε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Προστατευόμαστε από τον καρκίνο.

Διατηρούμε την πίεση του αίματος.

Ανακουφίζούμε το στομάχι μας.

Ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Προλαμβάνουμε την αναιμία.

Έχουμε αντιγηραντικά οφέλη.

Βοηθάμε και θεραπεύουμε τα σημάδια.

Βελτιώνουμε την υφή του δέρματος.

Bελτίωνουμε τα συμπτωμάτα της κατάθλιψης.

Αυξάνουμε την οστική μας μάζα.